Nieuws

posted on 27.04.2017
Zomercollectie Visconti
Naar goeder trouw brengt Visconti elk kwartaal enkele nieuwigheden naar voren. Ook nu is dat niet anders. Deze keer ligt de focus helemaal op de Van Gogh- en Homo Sapiensreeksen.

posted on 04.04.2017
De voorjaarscollectie van Filofax
Dit jaar start de grote lenteschoonmaak bij je organiser. Filofax lanceert een hele rist nieuwe organisers zodat je het voorjaar met een schone lei kan starten. De lente van Filofax draait helemaal rond pastelkleuren en fleurige motiefjes. Pastels zijn het nieuwe zwart.

?Naast het uitbrengen van enkele mooie nieuwe organiserreeksen, zet Filofax dit voorjaar voluit in op de clip- en notebooks. Nieuwe vullingen, een nieuw clipbookformaat, een nieuwe notebookperforator,... en ook hier zijn pastelkleuren opnieuw je-van-het.

?Ontdek er alles over in onze nieuwsbrief: https://www.dropbox.com/s/zrowqom1kt8sscc/Filofax%2002022017.pdf?dl=0

posted on 24.02.2017
De voorjaarscollectie van Bombata
De Italiaanse designers van Bombata zijn constant op zoek naar nieuwe manieren om steeds meer mensen aan te spreken, stijlen te verenigen. Daarom komen ze dit voorjaar naarbuiten met enkele nieuwe kleuren in hun bestaande gamma's. Ontdek er alles over in onze nieuwsbrief!

posted on 24.02.2017
De voorjaarscollectie van Visconti
Visconti. Dat zijn schrijfwaren met onovertroffen Florentijns vakmanschap. Ook dit voorjaar is dat niet anders. Ontdek hier snel de nieuwe collecties en collectors items.

posted on 08.10.2015
Retro 51
Onze familie werd opnieuw een beetje groter!

Recent werd het merk Retro 51 toegevoegd aan ons assortiment: kwalitatief hoogstaande balpennen in Retro afwerkingen tegen een aantrekkelijke prijs. 

Naast balpennen bestaat de collectie ook uit potloden (mine 1,15 cm) en vulpennen.
Steeds geleverd in een aantrekkelijke - retro- koker waarin deze schrijfawren perfect tot hun recht komen.

Naast de klassieke serie heeft Retro 51 ook het exclusieve recht om Harley-Davidson schrijfwaren aan te bieden.