Nieuws

terug

Recente nieuwsbrieven:

21/02/2020: Bombata | Nieuwe kleuren, nieuwe collecties
Bombata lanceert dit jaar maar liefst een vijftigtal nieuwe producten. Hiertussen zitten enkele nieuwe kleurtjes die worden toegevoegd aan de bestaande collecties, maar het merendeel van de nieuwigheden is terug te vinden in gloednieuwe collecties, waarmee Bombata eens te meer bewijst dat ze volledig
mee zijn mijn de hedendaagse trends.

Ontdek snel alle nieuwigheden in onze nieuwsbrief!

12/02/2020: Filofax | Ontdek de voorjaarscollectie
Naar goede gewoonte lanceert Filofax ook dit voorjaar weer een hele rist nieuwe producten.
In hun frisse nieuwigheden en toevoegingen aan bestaande collecties die ze komende maanden zullen introduceren, toont Filofax dat ze dit jaar extra goed geluisterd hebben naar de vraag van hun klanten.

Ontdek er snel alle nieuwigheden die binnenkort op ons losgelaten worden in onze nieuwsbrief

07/02/2020: Palomar | Italiaans design met een leuke twist
Reizen. Dat is de rode draad door de producten die Palomar ons biedt. In eerste instantie lijkt het productgamma heel divers, maar eens je de rode draad volgt, is alles tot reizen terug te leiden. Of het nu gaat om verre wereldreizen, hippe citytrips of het verkennen van je eigen urban jungle, Palomar heeft voor elke gelegenheid een gadget. De producten hebben allen een strak Italiaans design en zijn voorzien van een effectieve meerwaarde. Ze hebben of kunnen allen iets wat hun concurrenten met het schaamrood op de kaken achterlaat. Het spreekt dan ook voor zich dat Palomar al tal van designprijzen in de wacht sleepte met hun ‘out of the box’ productenreeks.

 Ontdek er snel alles over in onze nieuwsbrief!

03/02/2020: Yookers | nieuw in ons gamma
Maak kennis met de nieuwste telg in ons assortiment schrijfwaren! We stelden ze op de Papershow al voor aan het publiek, maar voor wie er dit jaar niet kon bij zijn, niet getreurd. Via deze nieuwsbrief weet ook jij er straks alles over.
Yookers weet met zijn collectie hervulbare viltpennen een brug te slaan tussen twee werelden die op het eerste zicht onverenigbaar lijken. Het relatief jonge Japanse bedrijf is erin geslaagd een perfecte hybride uit te vinden tussen een vulpen, hét voorkeurswapen van elke schrijver, en de viltstift, de must-have van elke (technisch) tekenaar. Yookers’ helvurbare feltpennen bieden een slijtvaste tip, ver­krijgbaar in alle gewenste diktes. De vilttips zijn fijn genoeg om gedetailleerd mee te tekenen en tegelijk ook soepel genoeg om comfortabel mee te schrijven. Maar nog belangrijker: je kan ze gewoon hervullen met universele vulpencartridges of een converter. Liefhebber van de vele soorten inkt in de wereld, maar geen zin in dat gedoe met vulpennen? Zeg alvast vaarwel tegen inktvlekken, het wisselen tussen cartridges als je een ander kleur wilt, het bijhouden van half opgebruikte buisjes en eindeloos kribbelen tot de vorige inkt volledig uit het systeem van de pen is want Yookers wordt straks jouw nieuwe favoriete schrijfinstrument.

Ontdek er alles over in onze nieuwsbrief

31/10/2019: Graf von Faber-Castell | Pen of the Year 2020: Sparta
Eeuwenlang was de kleine provincie Sparta de grootste militaire macht van het hele Oude Griekenland. De Spartaanse discipline en superioriteit zijn tot op heden legendarisch. Deze eigenschappen werden bereikt door een strikte opvoeding van jongs af. Onder de noemer Agoge, wat zoveel betekent als ‘leiden, trainen’, werden jongens van zodra ze konden stappen militair opgevoed om later de sterkste krijgers van de toenmalige wereld te worden. De Spartaanse maatschappij was geboetseerd rond militaire macht en hun lot bezegeld door de goden. Niet Zeus maar Athena was voor hun de belangrijkste. Zij stond voor wijsheid, strategie en militaire macht. Zij was dan ook de bewaker van de stad.

De Pen of the Year 2020 staat volledig in teken van de Griekse helden van Sparta en hun mythische leider koning Leonidas.

Ontdek er alles over in de nieuwsbrief

10/10/2019: Visconti | Torpedo, Iopenna, Van Gogh, Mirage
De kerstman kwam wat vroeger dit jaar bij Visconti en bracht deze keer niet één, maar wel twee verbluffende eindejaarscadeaus mee. Dit jaar valt niet alleen de Van Goghreeks de eer te beurt, ook in de Miragecollectie wordt een stijlvol kerstgeschenk uitgebracht. Daarnaast mogen we dit najaar nog twee nieuwe Torpedo’s verwachten en een geheel nieuwe Special edition, geïnspireerd door de overweldigende natuur die Azië rijk is.

Ten slotte komt deze maand nog de Iopenna naar België. Na een vlotte start in Italië en de ‘Prix de la Jeunesse’ in de wacht gesleept te hebben op de voorbije Stylographe Awards, komt dit opmerkelijk schrijfinstrument nu ook de Benelux veroveren.

Ontdek snel alles over deze nieuwigheden in de nieuwsbrief