Mazzuoli

terug

365 brengt schrijfwaren en notebooks op de markt die de genialiteit van designer Guiliano Mazzuoli maar al te sterk benadrukken. Guiliano is, naast 365, ook bezig met het ontwerpen van prestigieuze polshorloges als Manometro, Contagiri en Carrara, welke door vele bekendheden gedragen worden. De schrijfwaren ontstaan dan weer door het samenvoegen van klassieke, tijdloze designs met een creatieve twist en trendy kleuren. Elke Mazzuoli pen is een echt juweeltje dat blijk geeft van vakmanschap met oog voor het kleinste detail. Alle schrijfwaren worden gemaakt in het hartje van de Chiantistreek in Italië met de beste materialen en door de meest gedreven handen.
 
Group4p verdeelt zowel de gepatenteerde Stiff Flexible notebooks als de Mazzuoli pennen.

Stiff Flexible
Stifflexible ontstond 1997, maar de inspiratie voor de notebook komt uit de 18e eeuw. Mazzuoli baseerde zich namelijk op de binding van een boek uit die tijd dat hij toevallig tegenkwam in de Florentijnse bibliotheek. Het enorm volumineuze boek had een harde kaft, maar was zo ontworpen dat het toch nog makkelijk doorbladerd kon worden. En zo geschiede: de Stifflexible is een notebook met een harde, beschermende kaft die, door twee strategisch geplaatste rillingen, toch nog makkelijk geplooid en doorbladerd kan worden. En ook over de binnenkant is nagedacht: de met een elastiek sluitende notebook bevat pagina’s gelijnd, blanco en geruit papier naargelang de verkoop ervan in de markt (75% gelijnd, 15% blanco en 10% geruit). Ten slotte is er achteraan nog plaats voor enkele uitscheurbare pagina’s en een handige enveloppe voor bvb visitekaartjes.
De Stifflexible komt in een grote variëteit aan kleuren en trendy motiefjes.
Stifflexible laat toe een product te maken dat helemaal rond jou ont worpen is. Zo hebben ze een grote ervaring met het op maat maken van notebooks voor bedrijven. Een greep uit de bedrijven die Stifflexible als hun officiële bedrijfsnotebook geadopteerd hebben: Uefa, Barilla, Playstation, Iveco,…

Mazzuoli Pens
De ideale pen – of beter: pennenset – voor de eeuwige twijfelaar. Besluiteloos over of je nu een pen, roller of balpen zou kopen? Koop een Mazzuoli pen en je hebt ze meteen alle drie. Alle body’s van Mazzuoli pennen zijn converteerbaar in de drie pensoorten met de wisselstukken in de set.

Ontdek de gehele collectie van Mazzuoli in de catalogus.