Pinetti

terug

 

Pinetti is een Italiaans familiebedrijf dat exclusieve lederen bureau-artikelen, notebooks en home decoraties vervaardigt.
 
Van de selectie van de grondstoffen tot aan de fabricatie, combineren de Pinetti creaties steeds vaardigheid, smaak, veelzijdigheid en precisie. Pinetti gaat steeds op zoek naar originele interpretaties en exclusieve oplossingen op maat.
 
De producten zijn handgemaakt en worden in elke stap van de productie gevolgd door hoog gekwalificeerd personeel. Pinetti schenkt veel aandacht aan innovatie en onderzoek naar materialen. Hun vernieuwingen en aandacht voor detail zijn essentieel in de ontwikkeling van de collecties.
 
Dankzij dat voortdurende onderzoek en samenwerkingen met nieuwe ontwerpers is het bedrijf in staat om originele nieuwe concepten te ontwikkelen. Zo werden ze in 2011 met twee gerenommeerde internationale onderscheidingen bekroond: de Wallpaper Design Award en de Design Plus, gesponsord door Messe Frankfurt en de Nominee 2012 door de Duitse Design Council Award.

 

Pinetti est un producteur italien des plus beaux accessoires de bureau en cuir, des cahiers et des décorations pour la maison.